MRP DE MENORCA
Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca
Inici arrow Contactar
dimarts, 10 desembre de 2019
 
 
Menú principal
Inici
MRPM
Articles
Documents de treball
Oratges
Materials
ESCOLES D'ESTIU
Jornades de tardor 2015
Estadístiques
Escoles Anteriors
mrpms
Trobades Nacionals
MRPs a nivell Nacional
GRUPS DE TREBALL
Grup de lectura
Mestres per la música
Alumnes i Desigualtats
JUGA NET !
Eduquem amb l'esport
Forum d'ONG
MUCEM
BLOG del grup de lectura
Formulari d'accés

Recuperar contrasenya?
Sindicació
Qui està connectat
Estadístiques
Usuaris: 4
Notícies: 139
Enllaços Web: 14
RECULL D’EXPERIÈNCIES 0-6 ANYS PDF Imprimir Correu
dijous, 25 març de 2010
A l’atenció del director/a i l’equip docent dels centres d’educació infantil

Benvolguts companys i companyes,

des del MRPM ens posam en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar una informació  que pot resultar del vostre interès.
En l’àmbit estatal, els MPRPs tenen diferents meses de treball que es mantenen en actiu organitzant trobades amb més o manco freqüència.
Des de fa uns anys, la mesa d’infantil ve organitzant dues trobades anuals amb la finalitat de mantenir un tracte directe  entre diferents Comunitats Autònomes en temes que fan referència  a aquesta etapa educativa que va dels 0 als 6 anys.
A la vegada, es vol mantenir una xarxa de recursos i bones pràctiques que es duen a terme de forma habitual en els centres d’infantil, de forma àmplia, i en les nostres aules, més concretament. D’aquesta manera, a la vegada que feim públiques les nostres realitats, oferim idees de les quals tots ens en podem enriquir.
Amb la intenció de donar visibilitat a aquestes experiències ja es va fer un recull el passat curs que, amb el títol “Portes obertes a les escoles bressol” oferia una mostra de 15 actuacions  que s’estaven  duent a terme a Catalunya. Si voleu conèixer aquest recull  està a la vostra disposició en el local del Mrpm (Alcàntara 26).
Enguany i després de l’elaboració d’aquella publicació, es vol tornar oferir la possibilitat de participació en un nou recull.
La idea és que faceu arribar les propostes al MRPM a l’adreça de correu electrònic:  Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l
Per açò haureu d’emplenar la fitxa que se vos adjunta i entregar-la abans del dia 30 d’abril.
Una volta haguem rebut el vostre material,  el MRPM es posarà en contacte amb vosaltres per concretar aquells aspectes que facin falta. En el cas d’haver-hi alguna proposta semblant o que pensam que no reuneix els requisits per a la publicació, el MRPM es reserva el dret a descartar o reservar per a una altra ocasió.
Recordeu que les imatges han de ser de qualitat i les famílies dels infants que hi apareixen han d’estar assabentades i haver donat els drets d’imatge per a aquest projecte en concret.

Pensam que Menorca és un referent important dins l’àmbit educatiu d’infantil, és per açò que val la pena obrir d’aquesta manera les nostres escoles i donar a conèixer el que s’hi viu cada dia.
Aprofitam l’ocasió per animar-vos a participar, agraint per avançat les vostres aportacions.

Salutacions cordials,


Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca
 
< Anterior
La Catedral de Menorca
Darreres Publicacions
Darrers enllaços
Darrers arxius
27.jpg
El més llegit
 
Top! Top!